traži.......

POLITIKA PRIVATNOSTI

Prikupljanje osobnih podataka

Prikupljamo samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema Vama odnosno za realizaciju postupka kupnje i dostavu kupljenog proizvoda. Obradu podataka izvršava tvrtka vlasnik ove internet trgovine Unbranded j.d.o.o., M. C. Nehajeva 11, 47000 Karlovac, OIB: 59275712893.

Kada naručujete robu putem web dućana, nužni podaci su:



Ti podaci su nužni da biste uspješno upotpunili svoju kupovinu, te da bismo mi mogli ispoštivati svoje obveze prema Vama kao Kupcu. Ako ne želite pružiti ove podatke, postupak kupnje neće biti tehnički izvediv.

Prijavom na newsletter prikupljamo ime, prezime i e-mail adresu. Prijava nije obavezna.

Automatski prikupljamo podatke sa računala posjetitelja web stranica Meri Wool Shop. Ti podaci mogu uključivati IP adresu, podatke o hardwareu, softwareu i internetskom pretraživaču koji posjetitelj koristi za pristup internetu i stranici, datum i vrijeme posjeta stranici, podaci o operativnom sustavu i jezičnim postavkama, aplikaciji i klikovima na stranici, te pregledane stranice i podstranice koje je posjetitelj pogledao na Meri Wool Shop. Na temelju tih podataka ne možemo utvrditi identitet posjetitelja web stranice.



Razlozi prikupljanja podataka



Osobne podatke registriranih kupaca prikupljamo isključivo zbog realizacije kupnje i ispoštivanja naših obveza prema Vama. Prikupljene podatke koristimo da bismo Vam mogli izdati račun, da bismo Vam mogli dostaviti kupljene proizvode putem dostavne službe, obavijestiti Vas o statusu narudžbe, ili Vas kontaktirati u slučaju dodatnih pitanja oko narudžbe ili problema kod isporuke ili zaliha.

Podatke prikupljene prijavom na newsletter koristimo za slanje obavijesti o novostima i pogodnostima na internet trgovini.

Automatski prikupljene podatke koristimo za poboljšanje stranica i ponude sukladno interesima korisnika i kupaca.



Privatnost podataka



U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača tvrtka Unbranded j.d.o.o. se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca te ih ne ustupa trećim osobama bez pismenog dopuštenja kupca, osim u ovim situacijama:
Podijeliti ćemo podatke potrebne za izvršenje dostave naručenog proizvoda dostavnoj službi.
Podijeliti ćemo podatke sa poslovnim suradnicima s kojima ima potpisan ugovor o obavljanju ovlaštenih knjigovodstvenih usluga.
U slučaju valjanog naloga ovlaštenih državnih tijela, ako smo dužni, u skladu sa zakonom ustupiti ćemo ili dati na uvid tražene podatke.

Prikupljeni se podaci strogo čuvaju te su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi djelatnici poštuju načela zaštite osobnih podataka.
Ne prodajemo, ne trgujemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke.

Prikupljamo samo neophodne podatke i informiramo korisnike o korištenju tih podataka.
Registriranim korisnicima omogućeno je samostalno upravljanje svojim podacima, ispravci te prijava ili odjava sa newsletter sustava.



Vrijeme čuvanja osobnih podataka


Pohranjujemo osobne podatke registriranih korisnika internet trgovine Meri Wool Shop samo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade osobnih podataka, odnosno dok korisnik sam ne obriše svoj račun ili to ne zatraži od nas. Isto je i sa korisnicima prijavljenim za primanje obavijesti.



Pravo na pristup, ispravak i brisanje podataka


U našem web dućanu, kao registriranom korisniku omogućeno Vam je da u bilo kojem trenutku možete pregledati, ažurirati ili obrisati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa (registracija). Potrebno je odabrati gumb "Prijava" te upisati korisničko ime i lozinku. Nakon toga odaberete "Moj račun" gdje možete upravljati podacima, korisničkim računom ili se odjaviti sa našeg sustava za e-obavijesti (newsletter). Možete bilo kada obrisati svoj korisnički račun.

Registrirani korisnik na mail adresi može zatražiti koje podatke imamo o njemu, kako su pohranjeni, može tražiti brisanje ili ispravak istih.



Prigovor


Sva pitanja ili prigovore vezane uz zaštitu osobnih podataka korisnik može uputiti na mail adresu: Također se može obratiti s ciljem ostvarivanja svojih prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).



Čuvanje podataka


Provodimo sigurnosne mjere čuvanja vaših podataka bilo u elektroničkom bilo u printanom formatu.
Naš web dućan je zaštićen SSL certifikatom (Secure Socket Layer) koji osigurava sigurnu razmjenu podataka između korisnika web stranice i servera na kojem se stranica nalazi, tako se osiguravaju podaci koje ostavljate na web stranici. Prisutnost SSL certifikata možete utvrditi po malom zelenom lokotu koji se nalazi na vrhu ili dnu stranice (ovisno o internet pregledniku), također, zaštićena stranica ispred adrese u adresnoj traci ima https://.



Promjene Pravila privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene uvjeta i pravila na ovim stranicama, bez prethodne najave, a o čemu ćemo korisnike prikladno obavijestiti.

na vrh